Disse «barna» skal varme opp for DumDum Boys

10 000 billetter er solgt til veteranrockernes konsert på Sverresborg 10. august. Honningbarna får æren av å varme opp for «storegutta».

Norsk punk: Honningbarna har spilt på en rekke festivaler og er kjent for sin energiske sceneopptredener. Her fra Trondheim Rocks i mai. 

Saken oppdateres.

Rockebandet fra Trondheim er blant de fire store bandene i norsk rock, og har servert rockemusikk som har begeistret norske rockefans i over tretti år. I et år har DumDum Boys hatt en pause fra konserter, og på Sverresborg smeller de til med den største konserten på hjemmebane noensinne.

LES OGSÅ: DumDum Boys gjør sin største konsert i hjembyen

DumDum Boys har invitert punkegutta i Honningbarna til å varme opp for dem.

«Venner! I dag er det en måned til vi spiller på Sverresborg. Vi har vært så heldige at vi har fått våre venner i Honningbarna til å komme og ta i et tak. Vi glær oss!», sier DumDum Boys i en pressemelding.

Honningbarna er et punkband fra Kristiansand, og består av fire gutter i midten av 20-årene. Bandet debuterte i 2010, og har siden den gang hanket inn flere priser for sin harde og energiske musikk. I 2011 ble Honningbarna kåret til Årets Urørt for låten «Borgerskapets utakknemlige sønner», og samme år vant de Spellemannspris for rock-sjangeren. I 2015 stakk de av med prisen som «årets liveartist» under P3 Gull, og i fjor ble de hedret med Årets Bendiksenpris.

LES OGSÅ: DumDum overrasker med ny låt

På forsiden nå