Grace Jones kommer til Prinsen kino i ettermiddag

Her kan du treffe Grace Jones og spørre henne om noe du lurer på

Filmen om Grace Jones, «Bloodlight and Bami», vises på Prinsen kino kl.17 i ettermiddag med hovedpersonen selv i salen.

Grace Jones vil være til stede under visningen av filmen «Bloodlight and Bami» på Prinsen kino kl.17 onsdag ettermiddag 

Saken oppdateres.

Filmen om superstjernens liv ble vist under årets Kosmorama. I går kveld hadde hun konsert i Borggården, og i anledning av at hun fortsatt er i Trondheim har hun takket ja til å være med på filmvisningen på Prinsen kino onsdag ettermiddag. Og rett etter filmens slutt vil Jones svare på spørsmål fra publikum i en såkalt q & a-setting.

Les også: Vi ble slaver av Graces rytmer

Snakkesalig om filmen

- Grace Jones er en snakkesalig dame når det dreier seg om filmen, og dette er virkelig sjansen til å få se henne på nært hold. Jeg så filmen i Toronto og der gikk det gjetord fra de som hadde opplevd q & a etter premieren. Det er noe eget å få henne i tale etterpå, det er sånn man drømmer om, og nå er muligheten her, sier Silje Engeness, og understreker at det er relativt få plasser på Prinsen kino. Folk må hive seg rundt.

LES OGSÅ: Den skumle kombinasjonen av intellekt og dyriske drifter

LES OGSÅ: Grace Jones er en gåte, en sphinx

Flue på veggen

- Selve seansen med spørsmål og svar vil vare i rundt 20 minutter. Filmen handler om Grace Jones` liv både på og utenfor scenen. Vi blir litt flue på veggen i familiemiddager, og vi får se hvordan hun forbereder seg før hun går på scenen.  Vi får også se en rørende scene der hun treffer barnebarnet sitt for første gang. Det handler om hele menneske Grace Jones der filmens regissør har fulgt henne over flere år, sier Engeness.

Les også: Se bildene av Grace Jones i Borggården

På forsiden nå