Lindmo slo Skavlan i fredagsduellen

Fredag debuterte Fredrik Skavlan med sitt talkshow på TV 2. Det ble en solid nedtur fra når programmet ble sendt på NRK.

Saken oppdateres.

I tillegg ble han slått av Anne Lindmo.

Ifølge TV 2s tall så 440.000 seere på Skavlan fredag kveld. Det gir en andel på 31,6 prosent. I fjor hadde høstpremieren til TV-showet på NRK1 651.000 seere og en andel på 46,1 prosent, skriverKampanje.

LES OGSÅ: Forberedt på reaksjoner etter Skavlan-intervju med Åkesson

Fredag konkurrerte Skavlan også med sin tidligere NRK-kollega Anne Lindmo, som fra denne høsten sender sitt show på fredager. Lindmos talkshow hadde rundt 620.000 seere på NRK1 på fredag, viser de foreløpige tallene.

TV 2 er imidlertid fornøyd med seertallene for Skavlan og legger vekt på at showet samlet hadde nesten 500.000 seere hvis man tar med TV 2 Sumo-seerne.

– Ved siden av seertallene lineært, er vi også svært tilfreds med Skavlans digitale fotavtrykk i løpet av de siste dagene. Høsten er lang, og vi skal jobbe hardt for å gi seerne gode fredagskvelder utover, sier kanaldirektør Trygve Rønningen i TV 2 i en pressemelding.

LES OGSÅ: Fredrik Skavlan går til TV 2

Kanalen er også svært fornøyd med premieren på nye Senkveld med Helene Olafsen og Stian Blipp som programledere. 582.000 seere så premieren fredag kveld. Det er den sterkeste sesongpremieren siden høsten 2015.

På forsiden nå