Credo-Heidi fikk 14 kontrollører på døra under Michelin-besøk

14 representanter for politi, kemneren, Skatteetaten og Arbeidstilsynet møtte opp på Credo sist torsdag. Restauranten hadde besøk fra Michelin-guiden og fullsatte lokaler. - Vi ble behandlet som kriminelle, sier eier og ildsjel Heidi Bjerkan til DN.

Jordnær: De sa at det var et bokettersyn, men det ble det ikke spurt om regnskap eller bilag, så da vet jeg ikke helt hva de egentlig var ute etter, sier restauranteier Heidi Bjerkan i intervjuet med DN.   Foto: Glen Musk

Saken oppdateres.

Restauranteier Heidi Bjerkan sier i et intervju med Dagens Næringsliv at torsdag kveld fortonet seg som et mareritt for staben og at de ikke klarte å yte den servicen de ønsket for det celebre besøket fra Michelin-guiden.

- Og selv om de sa at dette var et bokettersyn, ble det ikke spurt om regnskap eller bilag, så da vet jeg ikke helt hva de egentlig var ute etter, sier hun i intervjuet.

LES OGSÅ: Heidi Bjerkan er nominert til årets trønder i 2018

Nervøse ansatte

- Vi leverte historiens dårligste service til gjestene. Det var helt forferdelig. Kontrollen varte fra klokken 18.45 til 21.30, sier Bjerkan til Dagens Næringsliv i saken avisen publiserte tirsdag kveld.

LES OGSÅ: Terningkast seks til Credo fra Smakspolitiet

På offensiven i Trondheim

DN skriver at var det tverrstatlige a-krimsenteret med Skatteetaten i spissen som koordinerte tilsynet på Credo. Linn Herredsvela, senior kommunikasjonsrådgiver i Skatteetaten, bekrefter at a-krimsenteret i Trondheim utførte en kontroll hos Credo 13. desember.

LES OGSÅ: DN: Credo er Norges beste restaurant


På forsiden nå