Spiller i Trondheim for første gang på flere år

Moving Oos og Bigbang kommer til Pstereo.

Moving Oos anno 2019 består av Haakon-Marius Pettersen (fra venstre), Mildrid Seljemark, Eirik Øien, Frank Reppen, Ranveig Seljemark, Stian Lundberg og Per Borten.  Foto: Promo

Saken oppdateres.

Frank Reppen, Per Borten og resten av Moving Oos er allerede booket til Stokkøya Festival. Nå røper Pstereofestivalen at bandet også kommer til Marinen i sommer.

Årsaken til at den lokale supergruppa er tilbake etter åtte års fravær, er en nyinnspilling av gamle låter. I tillegg til låter som «Romancer» og «Minister of Love» skal bandet også spille inn nye låter.

- Det er først og fremst uttrykket som må spisses og gjøres hakket frekkere. Vi må få vekk stadionrock-preget, og gjøre det mer soulrock, sa Per Borten da Adresseavisen skrev om gjenforeningen i oktober.

Festivalklare: Stian Lundberg (fra venstre), Haakon-Marius Pettersen, Frank Reppen og Per Borten samt resten av Moving Oos er klare for flere festivaler til sommeren. Her fra da Adresseavisen møtte deler av bandet i Sørgården Studio i oktober i fjor. 

 

Moving Oos er ikke de eneste som er tilbake etter en lengre pause. Bigbang har også begynt å gi lyd fra seg etter fire år borte fra scenen.

I vår gir Øystein Greni, Olaf Olsen og Nikolai Eilertsen ut nytt album, og i august kommer de til Pstereo for første gang.

Tilbake etter fire år: Bigbang er tilbake, og bandets konsert på Pstereo blir første gang de gjester festivalen. 

Pstereos seneste slipp består også av to amerikanske navn: Harcorebandet Turnstile fra Baltimore og det kritikerroste indiebandet Whitney fra Chicago.

LES OGSÅ: Indie-favoritter, gamle rockhelter og popkomet kommer til Marinen

På forsiden nå