Her er Astrid S' nye video «Something New»

Astrid S slipper den første musikkvideoen fra et studio noen gang.

Saken oppdateres.

Videoen er laget til sangen «Something New». Den handler om ei jente som er usunt opptatt av eks-kjæresten sin.

Da Adresseavisen snakket med Astrid S i forbindelse med slippet av singelen, uttalte hun at noe av intensjonen med vokalen i låta, var at den skulle fremstå barnslig og desperat.

- Hun er ekstremt opptatt av om han har fått seg en ny dame, og oppfører seg nærmest som en stalker, sa Astrid Smeplass til Adresseavisen.

Se videoen i videovinduet øverst i saken!

Firer på terningen

Om videoen sier artisten at hun ønsket å gjøre noe enkelt.

- Dette er min første musikkvideo fra et studio! Jeg hadde lyst til å gjøre noe enkelt hvor jeg fikk uttrykke meg stilmessig på litt forskjellige måter. Håper folk liker den!

Da Adresseavisen anmeldte låta, fikk den en firer. I tillegg til å være en låt det umiddelbart går an å nynne på, et pre-chorus som lokker oss inn i refrenget og et fengende refreng, mener vår anmelder at det er Astrid S' stemme som er med på å gjøre låta.

- Like viktig for låta som en smart og gjenkjennelig komposisjon, er bidraget til Astrid S. Den lyse, distinktive stemmen, kombinert med hennes gode timing, gjør at hun skiller seg ut i den overbefolkede popverdenen, skriver vår anmelder.

Vil spille i Trondheim

Det er stor interesse for Astrid S både i Trøndelag, Norge og globalt. Under Adresseavisens kåring for artister og uteliv, Ut-Awards, vant hun prisen for Årets trønderske artist. Denne prisen vant hun også i fjor. Se takketalen nedenfor!


I fjor ble hun kåret til Årets Spellemann 2017, og hun er i år nominert til Årets låt i Spellemannprisen, med låta «Emotions».

Når februar er over, vil Astrid S ha gjennomført to konserter i USA. Hun kommer ikke til å spille på noen norske festivaler i sommer, men uttaler at hun har lyst til å komme til Trondheim. Senest i 2020.

På forsiden nå