Astrid S til populært talkshow i USA

Den trønderske artisten avslører på sin Instagram-profil at hun gjester «Late Night» i slutten av februar.

Astrid S er i vinden om dagen. Torsdag kveld offentligjorde hun at hun skal gjeste talkshowet «Late Night with Seth Meyers» i slutten av februar.  Foto: Richard Sagen

Saken oppdateres.

Like etter klokken 19.30 torsdag kveld delte 22-åringen fra Rennebu nyheten i sosiale medier. Den 27. februar skal hun gjeste det kjente programmet hvor Seth Meyers er programleder.

Celebert selskap

Seth Meyers er en kjent komiker, skuespiller og programleder i USA, og har siden 2014 ledet «Late Night». Programmet har før det blitt ledet av verdenskjente personer som David Letterman, Conan O'Brien og Jimmy Fallon.

Dermed blir hun en del av et celebert selskap av kjendiser som har vært innom det amerikanske talkshowet som sendes på tv-kanalen NBC.


Se dette innlegget på Instagram

Nyc, i’m coming!!! @latenightseth!!!

Et innlegg delt av Astrid S (@astridsofficial)


Holder konsert i Rennebu

Det er ikke den første store nyheten hun har kommet med den siste uken. Tirsdag denne uken kunngjorde hun, også da på Instagram, at hun 10. mars holder sin første egne konsert i hjemkommunen Rennebu. Etter kun to dager har 820 av 1200 billetter blitt solgt til konserten.

Samme dag slapp hun også sin første musikkvideo fra et studio. Med andre ord er det mye som skjer rundt den stadig mer populære rennebuartisten, som i 2013 ble kjent gjennom «Idol» på TV2 der hun endte opp på femteplass.

Forrige uke ble hun også kåret til årets trønderske artist under Ut-Awards i Trondheim.

På forsiden nå