Carina Dahl røk ut i semifinalen i Farmen kjendis

Tv-profil og modell Carina Dahl (33) fra Trondheim måtte ta til takke med en tredjeplass i Farmen kjendis, etter å ha tapt i melkespannholding mot Kathrine Sørland.

De tre finalistene Tiril Sjåstad Christiansen, Carina Dahl og Kathrine Sørland møttes på finalefesten på utestedet Mesh i Oslo søndag.  Foto: Espen Solli/TV2

Saken oppdateres.

Dahl, som onsdag vant den tredje og siste semifinaleplassen i Farmen kjendis, konkurrerte søndag mot skikjører Tiril Sjåstad Christiansen (23) og modell og programleder Kathrine Sørland (38) i semifinalen.

Den første finaleplassen skulle avgjøres ved å smi en nøkkel på kortest tid. Der møttes Tiril Sjåstad Christiansen og Carina Dahl til duell, hvor Sjåstad Christiansen stakk av med seieren.

Tiril Sjåstad Christiansen gikk senere seirende ut av finalen mot Kathrine Sørland, og vant Farmen kjendis 2019.

Røk i melkespannholding

Dahl fikk nok en sjanse på finaleplass etter å ha tapt mot Sjåstad Christiansen. Da skulle hun konkurrere med Katrine Sørland i melkespannholding. Heller ikke der hadde Dahl hellet med deg.

Dermed røk hun ut av reality-programmet.

 – Melkespann er ikke min styrke, så jeg tenkte på forhånd at Kathrine ville hadde en fordel. Jeg ga mitt beste, men det holdt ikke. Jeg kunne ikke gjort noe annerledes. Den som tåler mest smerte vinner, sa Dahl til TV 2 like etter tapet.

Fikk panikkanfall

Under innspillingen til onsdagens episode, skal hun ha fått et panikkanfall.

- Carina Dahl fikk et panikkanfall mens hun ladet opp til hinderløypa. Plutselig klarte hun ikke å finne motivasjon til å fortsette Farmen-deltakelsen, skriver TV2 på sine nettsider.

- Jeg innså at jeg ville ha angret dersom jeg ikke gjennomførte, sier hun til TV2.

Dahl trosset panikkanfallet og endte opp i søndagens semifinale.

På forsiden nå