First Aid Kit avlyser Pstereo-konsert

First Aid Kit skulle opptre på Pstereo i august, men de svenske søstrene har nå avlyst alle sommerens konserter.

Avlyser: Her er First Aid Kit på Byscenen i Trondheim. På grunn av medisinske årsaker avlyser de konserten på Pstereo i sommer.   Foto: Vegard Eggen

Saken oppdateres.

Pstereo-festivalen melder på sin Facebook-side at First Aid Kit må avlyse hele den kommende turneen sin, deriblant konserten på Pstereo i august.

Var klare for gjensyn med Marinen

Adresseavisen kunne i mars melde at søstrene nok en gang var klare for Marinen, sju år etter deres forrige konsert på festivalen.

First Aid Kit har etter hvert spilt mange ganger i Trondheim. Pstereo-konserten i 2012 ble av Adresseavisen anmelder kalt en «nær perfekt Pstereo-opplevelse».

Håndskrevet brev

Pstereo har lagt ut et håndskrevet brev på Facebook, skrevet av de svenske søstrene Johanna og Klara Söderberg. Brevet er underskevet K & J. I brevet skriver søstrene at de er svært lei seg for å måtte avlyse alle sommerens konserter. De hadde gledet seg til å spille, men viser til medisinske årsaker som gjør at det ikke blir noen konserter denne sommeren.

Alt vil bli ok, skriver de videre, og de ser frem til å møte alle igjen. Brevet avsluttes med «Lots of love & magic from Stockholm».

Tidligere i år ble det kjent at The Prodigy heller ikke kommer til årets Pstereo. De avlyser alle konserter etter dødsfall.

Håndskrevet brev: Søstrene Johanna og Klara i First Aid Kit har skrevet denne beskjeden til sine fans.   Foto: Skjermdump fra Pstereo sin side på Facebook


På forsiden nå