Levva livet - En podcast med Åge Aleksandersen

- Egentlig skriv æ jo bare ein sang, heile tia

I episode fire av podcasten Levva livet med Åge Aleksandersen, avslører artisten at han har et litt problematisk forhold til en av låtene på sitt mest populære album.

Åge Aleksandersen har 70-årsjubileum i 2019. Samtidig er det 35 år siden albumet Levva livet ble gitt ut. I den anledningen har han sammen med Adresseavisens Ole Jacob Hoel gått gjennom albumet, sang for sang.  Foto: Morten Antonsen

Saken oppdateres.

I forbindelse med at Åge aleksandersen holder sin eneste konsert på norgesturneen på adressa.no lørdag, legger vi opp til et gjenhør med Åge-podcasten vi laget i fjor. God fornøyelse!

I 2019 har Åge Aleksandersen rundet 70 år, og det er 35 år siden han ga ut «Levva Livet».

Gjennom ni episoder, en for hver låt på albumet, snakker Åge Aleksandersen med Ole Jacob Hoel om sitt mest populære album, og dessuten om karrieren, turneene og selve livet.

Hva synes du om podcasten vår med Åge? Svar her og bli med i trekningen av gavekort!

Åge Aleksandersen (t.h.) og Ole Jacob Hoel i Nidaros studio, hvor de lager podcasten "Levva Livet" i forbindelse med 70-årsjubileet til Åge Aleksandersen, og 35-årsjubileet for plata "Levva Livet".  Foto: Morten Antonsen

Fra hvilken låtskriver stjal Åge gjennomgangstemaet i denne låten, og i hvilken kjent DDE-låt ble tyveriet gjentatt? Og hvordan klarte Sambandet å gjenskape trommelyden på konserter? Få svarene her:Du kan også høre podcasten via Itunes og på Spotify.

Du finner den også ved å søke på «Levva Livet» i podcast-appen på din Iphone. Liker du det du hører? Gi oss din vurdering på Itunes.

Vil du høre hele serien med en gang? Her kan du høre den via vår spilleliste:
På forsiden nå