Sjekk hvem som skal være med i «Hver gang vi møtes»:

- Spennende å «nordstogifisere» andres låter

Odd Nordstoga er blant artistene i neste sesong av «Hver gang vi møtes» på TV2.

Denne gjengen utgjør neste sesong av «Hver gang vi møtes». Odd Nordstoga (47), Aslag Haugen (58) , Linnea Dale (28), Frida Ånnevik (35), Morgan Sulele (Magnus Clausen) (26), Tuva Syvertsen (36) og Chris Holsten (26).   Foto: TV2

Saken oppdateres.

De sju artistene har flyttet sammen for en drøy uke, med musikalske hyllester til hverandre, på Vestre Kjærnes gård utenfor Moss. Resultatet av oppholdet blir den niende sesongen av «Hver gang vi møtes» og skal vises på TV 2 i 2020.

Les også: Stargate har tatt langfri

Spent på tolkningene


- Eg tykkjer det er spennande å nordstogifisere andres låtar, knekke koden og få det til å virke på mitt vis. På same viset som eg gler meg til at låtane mine får koma ut til folk gjennom andre flinkes tolking. Det blir jo litt spennande, sier Odd Nordstoga i en pressemelding.

TV 2s programredaktør Jarle Nakken har stor tro på sesongens «Hver gang vi møtes»-artister.

Fikk du med deg denne? TSO vil gjerne ha mathall i Olavshallen, hvis det trekker folk

Ulike musikkstiler


- Vi gleder oss til å vise frem sesongens «Hver gang vi møtes»-artister som i musikkstil spenner fra tradisjonell folkemusikk, viser, til moderne pop. Jeg er overbevist om at det blir en sesong spekket med musikalske uforglemmelige øyeblikk når de skal tolke og hylle hverandres verk på Vestre Kjærnes gård, sier Nakken i pressemeldingen.

Dette er neste sesongens artister: Odd Nordstoga (47), Aslag Haugen (58) , Linnea Dale (28), Frida Ånnevik (35), Morgan Sulele, (Magnus Clausen) (26), Tuva Syvertsen (36) og Chris Holsten (26).

På forsiden nå