Det som i utgangspunktet var et «problem», er nå blitt en stor fordel for planene til teaterkompaniet

Med «Frost»-komponist på laget skal Teaterkompaniet Konstellasjonen lage teater med groteske norske folkehistorier i sentrum.

Teaterkompaniet Konstellasjonen med gode samarbeidspartnere på Rosendal Teater: Fra venstre: Nora Evensen, teatersjef ved Turneteatret i Trøndelag, Per Ananiassen, teatersjef ved Rosendal Teater, Berit Haltvik With fra Teateratelier, Ina Kiberg fra Teaterkompaniet, musiker og komponist Frode Fjellheim, Jenny Hilmo Teig fra Teateratelier, Janne Brit Rustad fra Teaterkompaniet Konstellasjonen og regissør Morten Røsrud.  Foto: Roar Blåsmo-Falnes

Teaterkompaniet Konstellasjonen feiret tiårsjubileum i mars. Nå forbereder de jubileumsforestilling i november i samarbeid med de to ferskeste teaterhusene i regionen og «Frost»-komponist Frode Fjellheim.