Levva livet - En podcast med Åge Aleksandersen

Episode 8: «Hvis virkeligheten kommer og banker på kirkedøra, er det klart at de stenger den»

I episode 8 av podcasten Levva Livet med Åge Aleksandersen kan du høre hvorfor Åge mener "Fire pils og en pizza" beskriver trøndersk måtehold på en god måte.

Åge Aleksandersen (t.h.) og Ole Jacob Hoel i Nidaros studio, hvor de lager podcasten «Levva Livet» i forbindelse med 70-årsjubileet til Åge Aleksandersen, og 35-årsjubileet for plata »Levva Livet».  Foto: Morten Antonsen

Saken oppdateres.

I forbindelse med at Åge aleksandersen holder sin eneste konsert på norgesturneen på adressa.no lørdag, legger vi opp til et gjenhør med Åge-podcasten vi laget i fjor. God fornøyelse!

I 2019 har Åge Aleksandersen rundet 70 år, og det er 35 år siden han ga ut «Levva Livet».

Gjennom ni episoder, en for hver låt på albumet, snakker Åge Aleksandersen med Ole Jacob Hoel om sitt mest populære album, og dessuten om karrieren, turneene og selve livet.

Hva synes du om podcasten vår med Åge? Vi vil gjerne høre din mening, gi oss din tilbakemelding her!

Norsk hverdag har alle ingrediensene Åge trenger som låtskriver, både det lyse, det trivielle, og det dystre. I en av sine mest populære låter hyller han de enkle gleder som gir livet mening. I denne episoden snakker han også om andre sanger som hyller norsk festkultur, blant annet den eneste av hans låter som er forbudt i Skatval kirke.

Hør hvilken låt det er, og resten av episoden her.Du kan også høre podcasten via Itunes og på Spotify.

Du finner den også ved å søke på «Levva Livet» i podcast-appen på din Iphone. Liker du det du hører? Gi oss din vurdering på Itunes.

Vil du høre hele serien med en gang? Her kan du høre den via vår spilleliste:
På forsiden nå