Skulle gjort comeback i 2020 - nå kommer de til Trondheim igjen

En kveld i november blir det klubbstemning på åtte av byens scener, når Pstereo inviterer til klubbkonserter.

Tungtvann kan igjen oppleves i Trondheim, syv år etter at de sist sto på scenen.   Foto: Rune Bendiksen

Saken oppdateres.

Selv om Pstereo på Marinen har blitt avlyst de siste to gangene, kjører Pstereo nå i gang med klubbkonseptet sitt, Klubbpstereo.

- Gjenåpningen er et faktum, og nå er det på tide å sette fokus på helårsarrangørerne i Trondheim som har vært nedstengt altfor lenge. Pstereo arrangerer derfor Klubbpstereo i 2021 også, med hele åtte av byens mest aktive klubbscener, skriver Pstereo i en pressemelding.

Konsertene vil foregå på Byscenen, Dokkhuset, Fru Lundgreen, Good Omens, Lokal Klubb, Moskus, Tyven og Verkstedhallen lørdag den 27. november.

- Kom deg på konsert, mosh, dans og klem dine medpublikummere, skriver festivalen i pressemeldingen.

Gjør Trondheims-comeback

Klubbpstereo har vanligvis pleid å være programmet på byens klubbscener i etterkant av festivalen på Marinen.

- Men i årene hvor det ikke har vært mulig å arrangere fullskala festival, har det fortsatt vært rom for Klubbpstereo på egne ben! For andre år på rad arrangeres nå derfor Klubbpstereo som egen klubbdag for å hylle helårsarrangørerne i Trondheim, skriver festivalen.

Den nordnorske hiphop-gruppen Tungvann skulle egentlig ha sitt store comeback på festivalscenen i 2020. Men som alle vet, gikk ikke kulturåret 2020 helt som planlagt. Nå er de derimot klare til å ta Trondheim med storm igjen, og står på Byscenen i slutten av november. Dette blir første gang bandet spiller i Trondheim siden Pstereo-konserten i 2014. Konserten i 2014 fikk sekser av Adresseavisens anmelder som mente bandet «sto for det som i mine øyne var Pstereo 2014s absolutt beste sett.».

Les hele anmeldelsen fra 2014 her.

Klubbkveld og punkaften

Det blir også mulig å få med seg Neon Ion, også kjent som Natalie Sandtorv, på Dokkhuset eller Trondheims egne R&B-artist Isabelle Eberdean på Lokal Klubb.

På Moskus spiller Torgeir Waldemar, mens Deathbarrel blir å se på Good Omens. Trioen Kite blir å se på Fru Lundgreen sammen med stoner-bandet Plog. På Tyven spiller Snorkel Records med Olefonken, Broder Ibrahim og Hubbabubbaklubb.

På Verkstedhallen spiller punkbandene Murder Maids, Caravan Cult og Blånæggel

Billettene slippes fredag klokken 12.

På forsiden nå