Adresseavisen inviterer til Eurovision-fest

Fra klokken 20.00 lørdag blir det Eurovision-stemning på adressa.no.

Saken oppdateres.

14. mai går Eurovision-finalen av stabelen i Torino. Adresseavisen inviterer derfor sine lesere til å ta del i vårt livestudio hvor vi vil lede deg gjennom tre timer med glitter, glamour og et bredt spekter av vokalprestasjoner.

Norge er også godt representert i årets finale. I tillegg til Subwoolfer har både Hellas og Tsjekkias bidrag norske representanter i henholdsvis Amanda Tenfjord og We Are Domi. Tsjekkia er også første land ut, mens Norge og Hellas er henholdsvis nummer 7 og 17.

Ukraina klar favoritt

«Keith» og «Jim» i Subwoolfer har tatt Torino og internettet med storm, men ligger dårlig an til å ta med glasstrofeet tilbake til Norge, skal vi tro bettingselskapene. Der er Ukraina soleklar favoritt, mens Norge ligger på en 9. plass.

REPRESENTERER HELLAS: Amanda Georgiadi Tenfjord er også et kjent navn her hjemme i Norge. Tenfjord er halvt gresk og representerer sitt andre hjemland i årets finale.  Foto: EBU / CORINNE CUMMING

Skulle det stemme, ville det blitt en forbedring fra fjorårets resultat da Tix og «Fallen Angel» holdt til 18. plass. Uavhengig av hvem som vinner og hvem som taper, lover vi god stemning i vårt livestudio. Send oss gjerne deres bilder fra Eurovision-fest rundt om i landet. Husk å få tillatelse til å poste bildene fra de som er med på bildene.

LES OGSÅ: Subwoolfer og trondheimsbaserte Amanda gikk videre til Eurovision-finalen

«Akkurat samme låta»

Tidligere denne uken gikk RBK-karakteren «Joffa» ut i Adresseavisen og sa at han i det minste skal stemme på Moldovas bidrag «Trenulețul» av Zdob şi Zdub & Advahov Brothers.

Han synes nemlig den er ganske lik hans låt fra 1995, «Ingen banke' RBK». I en video til Adresseavisen sier Joffa: «Akkurat samme låta!» og kaller Moldovas bidrag for verdens beste Grand Prix-låt. Han oppfordrer også sterkt til å stemme på moldoverne.

- Han synger «Hei hå» og det ligner i refrenget. De har trønderbart og full pakke. Det ser nesten ut som et nachspiel på Lian-trikken, sier RBK-supporteren Joffa.

Se videoen av Joffa og les mer om saken her.

På forsiden nå