Et inntog av barnevogner har kommet til Marinen. Det vrimler av glade barn med sukkerspinn, is eller en rockering i hånda.

Is, dans og rock’n roll

Mens Tullkattesnutene synger sangen «India» fra scenen, danser Aline på 3 år ivrig rundt mamma Eirin Nordbotten. De er på piknik sammen med Karina Wittingsrud og barna Theodor på 4 år og Mathilde på 2 år.

- Dette er et artig arrangement for barna. Alina er glad i musikk, og det er på grunn av konsertene at vi har tatt turen hit i dag, forteller Nordbotten.

Aline synes det er artig å danse til musikken, mer har hun ikke tid til å si til adressa.no, for hun må tilbake til dansegulvet foran scenen.

Danseglade Tullkattesnuter

- Pikniken er et kjempefint opplegg, vi er veldig fornøyde. Det er fint å se barn og voksne som hygger seg i parken sammen. At musikken har en stor rolle som samlingspunkt er veldig fint, sier Siri Gjære i Tullkattesnutene.

Hun og Kirsti Huke setter stor pris på det lettbente publikummet som hadde kommet for å høre på dem.

- Det virket som om en del hadde sett oss før, det var mange som kunne dansetrinnene fra før, det er kult, sier Gjære.

Eksklusiv urfremføring

Denne formiddagen kunne barn og voksne være med på flere aktiviteter som basseverksted, spille på frukt, grille mat og smake på is laget med flytende nitrogen. Men musikken sto i sentrum. Etter Tullkattesnutene, var det Sugarfoot sin tur, til glede både for store og små.

De oppmøtte fikk en eksklusiv fremføring da bandet, inkludert Ida Jenshus, fremførte låten «Ego in a bag» sammen live for første gang.

Det er ikke hver dag Sugarfoot spiller for et publikum med så stort aldersspenn.

- Jeg la merke til at det var mange som danset. Det er jo mye rytmer og bass, og da blir de små fort revet med. Vi storkoste oss på scenen, forteller Øyvind Holm etter konserten.

Kirsti Huke og Siri Gjære i Tullkattesnutene tok barna med til India. Foto: Kjersti Havdal
Mange kunne dansetrinnene til Tullkattesnutene svært godt. Foto: Kjersti Havdal
Aline (3) kan ikke sitte stille når det spilles musikk på Pstereo-pikniken Foto: Kjersti Havdal