Stargate på vei mot toppen - igjen

La inn sitatet «What does the fox say» i musikkvideoen til Iggy Azalea.

Saken oppdateres.

Den Grammy-vinnende duoen i Stargate, Mikkel Leer Eriksen og Tor Erik Hermansen er i Billboard-vinden igjen. Denne gangen sammen med den australske rapperen Iggy Azalea og kosovoalbansk-britiske Rita Ora.

Låta «Black widow» er skrevet av Azalea og Katy Perry, men produsert av Stargate, og denne uka klatret den opp på fjerdeplass på Billboard-listen i USA.

Les også: Stargate flytter til Los Angeles

Azalea er ikke ukjent med å bruke filmer som utgangspunkt for sine videoer. Tidligere har hun brukt inspirasjon fra både «Showgirls» og «Clueless». Denne gangen har hun tatt for seg storfilmen «Kill Bill», og til og med fått med seg skuespiller Michael Madsen inn i videoen.

Videoen starter i en restaurant, der det oppstår en krangel mellom servitør Azalea og Madsen. Kokken hopper over disken og hiver seg inn i diskusjonen og roper til Azalea: «What does the fox say? Nothing!»

Et sitat som helt klart må være dedikert til Stargate og Ylvis' superhit «What does the fox say».

Les også: Stargate og Ylvis slipeer ny låt

Litt lenger ned på Billboard-lista ligger en annen norske duo: Nico & Vince med låta «Am I wrong». De har tidligere vært på fjerdeplass, men har nå rykket ned til en syttendeplass.

Låta «Black widow» er skrevet av Azalea og Katy Perry, men produsert av Stargate, og denne uka klatret den opp på fjerdeplass på Billboard-listen i USA. 
        
            (Foto: NTB Scanpix)

Låta «Black widow» er skrevet av Azalea og Katy Perry, men produsert av Stargate, og denne uka klatret den opp på fjerdeplass på Billboard-listen i USA.  Foto: NTB Scanpix

På forsiden nå