Her stiller Ylvis opp for JohnnyLove-gründeren

Kjendisene viste sin «love» til Johnny på markering av klesmerkets nye butikk på Karl Johan i Oslo.

Koste seg: Bård Ylvisåker (fra venstre), Einar Tørnquist og Vegard Ylvisåker feiret JohnnyLoves første butikk i Oslo torsdag. 

Saken oppdateres.

JohnnyLove-gründeren John Erling Vinnem fra Trondheim markerte åpningen av den nye butikken i det fasjonable kjøpesenteret Paleet på Karl Johan torsdag kveld.

Markeringen ble holdt ved utestedet Ingensteds ved Akerselva i Oslo. Rundt 300 inviterte gjester tok turen innom. Donkeboy, Pow-Pow og Montée var blant musikerne som underholdt på scenen.

Hittil har Vinnem latt andre butikker stå for salget av klesmerket, og butikken i Oslo er den første rendyrkede JohnnyLove-butikken.

– Ikke moteløver

Blant de inviterte på festen i Oslo var venner og viktige aktører som klesdesigneren ønsker å bygge nettverk med for å ta suksessen videre. Ylvis-brødrene spøkte som vanlig da Adresseavisen spurte om hvorfor de var tilstede på festen.

– Vi er ikke moteløver, men de har jo veldig fine klær, sa Bård Ylvisåker som hadde tatt på en seg en JohnnyLove-jakke for anledningen.

– Vegard kjører den litt røffe stilen, mens jeg og Mette Marit er veldig glad i norsk design, påpekte han videre.

Et startskudd

Klesmerket så dagens lys på Buran i Trondheim i 2006. Fra før tar 130 butikker i flere land inn klærne. I fjor omsatte JohnnyLove for 16 millioner kroner. Målsetningen er en årsomsetning på 100 millioner kroner.

– Denne festen markerer startsskuddet for en videre satsing. Vi kommer til å åpne flere butikker, og ikke bare i Norge, sa den ambisiøse klesdesigneren.

Den nye butikken er på 35 kvadratmeter, og befinner seg i andre etasje på Paleet.

– Som kreativ sjef er det fantastisk å kunne vise frem alle produktene selv, og kontrollere ditt eget uttrykk, fastslår John Erling Vinnem.

Samarbeidspartnere: For fem år siden gikk Stargate-produsenten Mikkel Eriksen (til høyre) og kona Hege Fossum Eriksen inn med tre millioner kroner og hjalp klesdesigner John Erling Vinnem med lanseringen av JohnnyLove i USA. 

Samarbeidspartnere: For fem år siden gikk Stargate-produsenten Mikkel Eriksen (til høyre) og kona Hege Fossum Eriksen inn med tre millioner kroner og hjalp klesdesigner John Erling Vinnem med lanseringen av JohnnyLove i USA. 

På forsiden nå