"Freezing my nuts off"

Stjernekokken Gordon Ramsay synes tydeligvis at det er kaldt i Trondheim.

Den verdensberømte kokken som selv er fra Skottland, syntes det var en kald affære å stå på trebrua "Tremenningen" i Trondheim.  Foto: Skjermdump fra Gordon Ramsays Facebook-side.

Saken oppdateres.

Gordon Ramsay er vokst opp på samme breddegrad som oss nordmenn, og burde kanskje vært vant til høsttemperaturene vi har i Norge. Likevel synes han det var kaldt å besøke Trondheim i dag. På Facebook har han lagt ut flere bilder fra Trondheimsbesøket sitt.

Les også: "Trondheim here we come"

På det første bildet fra Trondheim står han på arkitektbrua "Tremenningen" over Nidelva og ser ned på sine edlere deler. I teksten til bildet har han skrevet at han fryser ballene av seg.

"Stunning"

Deretter må han ha fortsatt sightseeing-runden til Nidarosdomen. Han har lagt ut et bilde der han poserer foran krika, og skrevet en veldig kort tekst til: "Stunning" skriver han, noe som betyr overveldende, flott, vakkert eller noe i den duren.

Etter å ha sett Trondheims største severdighet, tok han turen til en annen av byens severdigheter: Nemlig Lerkendalmatta. En smilende Ramsay poserer sammen med Rosenborgspillere. Den tidligere fotballspilleren på Glasgow Rangers benyttet seg deretter av anledningen på Facebook til å ønske laget lykke til på søndagens kamp mot Sandnes Ulf.

Etter litt fotball ble han sulten, og lunsj ble inntatt på To rom og kjøkken. Fantastisk mat. Deilig lokal torsk. Alt er ferskt og godt balansert, skriver kokken om måltidet.

Stjernekokken driver dermed med god reklame for Trondheim. Over 3,2 millioner følger ham på Facebook.

Foredrag og mat

Den verdensberømte kokken deltar i dag på en bankett på Scandic Lerkendal hvor han for første gang kombinerer kokekunst med et inspirasjonsforedrag. 600 gjester kommer for å høre og spise.

For 3000 kroner får gjestene høre et foredrag fra hedersgjesten selv, og de får et helt unikt måltid laget av trønderske råvarer.

Les mer om menyen som lages her.

På forsiden nå