5000 Roxette-billetter solgt

Halvparten av billettene til Roxette-konserten på Sverresborg er solgt i løpet av få timer.

Populære: På få timer har 5000 sikret seg billett til å se Roxette med Marie Fredriksson og Per Gessle på Sverresborg Arena til sommeren. 

Saken oppdateres.

– Vi er positivt rystet, sier arrangør Stein Vanebo. Han hevder at de ville vært fornøyde med å selge 4500 billetter den første uka, men i stedet er altså 5000 billetter solgt i løpet av kun fem timer i dag.

All erfaring tyder på at et så raskt åpningssalg betyr utsolgt konsert når svenske Roxette står på scenen på Sverresborg Arena 13. juni neste år.

Slipper magesår

– For oss arrangører er dette forskjellen på magesår eller ikke. Vi takket publikum da vi solgte ut Mark Knopfler, og gjør det igjen. Dette betyr at vi kan jobbe videre med storformat-artister. Vi kan løfte blikket en divisjon høyere opp enn det vi kunne i for eksempel Borggården, som har plass til halvparten så mange mennesker som Sverresborg.

LES OGSÅ: Roxette spiller på Sverresborg

Mange utenbys fans

Vanebo forteller at tallene tyder på at billettkjøperne fordeler seg omtrent 50/50 mellom folk i Trondheim og de som kommer utenbys fra, tall også hotellnæringen kan juble over.

LES OGSÅ: Alle Knopfler-billettene revet vekk

– Kan vi snart avlive myten om trege trøndere?

– Vi kan i alle fall sette den på pause. Hver konsert lever sitt eget liv og det er ingen faste trender, men både vi og andre arrangører har de siste årene opplevd raskt billettsalg til mange arrangementer, sier Vanebo, som også nevner at konserten med Nightwish (på Sverresborg i august neste år) allerede har solgt 3000 billetter.

På forsiden nå