- Dette er i utgangspunktet et todagers loppemarked, men i tillegg har vi mange andre arrangement, sier Endre Forbord, som jobber frivillig for Streetlight.

Loppemarkedet finner sted i Motor Trades gamle lokaler på Nardo lørdag og søndag. Forbord lokker med alt man kan tenke seg av lopper.

- I tillegg blir det basar med flotte premier lørdag, og underholdning av Rasmus Rohde, Erik Wenberg Jacobsen og elever fra Markaplassen og Flatåsen skole, sier Forbord.

Konsert med 22

Søndag blir det moteshow med 20 modeller med utvalgte klær fra loppemarkedet, danseshow og akustisk konsert med bandet 22. Og så blir det kafé og barneaktiviteter som ansiktsmaling og lekeland hele helga.

8. november var det et år siden tyfonen Haiyan rammet den filipinske havnebyen Tacloban. Erlend Johannesen og barnehjemmet Streetlight ble hardt rammet.

Alle inntekter går uavkortet til gjenoppbyggingen av barnehjemmet.

Ny tyfon på vei

- Vi har noen arkitektstudenter fra Norge i Tacloban akkurat nå som er der for å klargjøre den nye tomta. For tiden er de evakuert på grunn av den nye tyfonen som er på vei inn. Vi håper den ikke skal treffe, men nå ser det ut som om den er på vei inn til Tacloban, sier Forbord.

- Mange fine julegaver

Forbord er glad for at så mange som 50 bidragsytere har sponset loppemarkedet.

- Jeg håper folk kan ta litt av julehandeleen her. Vi har alt fra leker til møbler og klær. Det finnes gode muligheter til å finne noen fine julegaver her, sier han.

Loppemarkedet har åpent lørdag og søndag fra 11.00 - 17.00. Adresse: Sørenga 10.