Astrid på eksklusiv Spotify-liste

Spotify satser på Astrid Smeplass

Disse talentene kommer ifølge Spotify til å prege 2015.

Spotify spår at Astrid Smeplass kommer til å få et stort musikkår i 2015. 

Saken oppdateres.

Hvert år utnevner Spotify et knippe artister som de tror kommer til å få sitt store gjennombrudd i løpet av året som kommer. Spotlight-artister kalles de, og denne gangen har ei trønderjente kommet seg inn på lista.

- Treffer rett i hjertet

«Astrid Smeplass er bare 18 år, men har allerede bevist seg som en meget talentfull artist og låtskriver. Hun skriver låter og fremfører dem på en måte som skjærer igjennom og treffer direkte der musikk skal treffe – i hjertet», skriver Spotify i en pressemelding.

Smeplass ble kjent gjennom Idol, der hun kom på femteplass. Hennes egenkomponerte låt, «Shattered», solgte til gull på en uke og lå på VG-lista i åtte uker. Artisten har platekontrakt med Universal Music, og har nylig også signert en publishingkontrakt med Sony/ATV. Det gjør henne til en av Europas yngste etablerte låtskrivere.

Hyller talentene

18-åringen fra Rennebu deler Spotifys rampelys med artistene/bandene AURORA, Sondre Justad, Coucheron, Carnival Kids, Frøder, Kid Astray Ina Wroldsen, Sigrid Raabe, Izabell, Fehrplay, The Fjords og WDSTCK.

Spotify ønsker gjennom disse utnevnelsene å hylle nye musikalske talenter.

- På den måten hjelper vi musikkelskere å komme nærmere noen av de nyeste og mest spennende talentene og deres eksklusive innhold. Spotify støtter i tillegg mange av sine Spotlight-artister gjennom å by dem inn til live sessions og personlige intervjuer, skriver Spotify.

På forsiden nå