Alle de 10 000 billettene som var  tilgjengelige til konserten på Sverresborg Arena 13. juni er nå utsolgt.

– Det må ha vært mange som hadde som nyttårsforsett å gå mer på konsert. Vi har solgt mer enn 500 billetter 1. nyttårsdag, og nå er det tomt, forteller arrangør Stein Vanebo i Trondheim Concerts til adressa.no kl. 13.30.

Raskt salg

Billettene til konserten med den svenske duoen ble lagt ut 14. november, og allerede første dag ble over halvparten av billettene revet bort.

– For oss arrangører er dette forskjellen på magesår eller ikke. Vi takket publikum da vi solgte ut Mark Knopfler, og gjør det igjen. Dette betyr at vi kan jobbe videre med storformat-artister. Vi kan løfte blikket en divisjon høyere opp enn det vi kunne i for eksempel Borggården, som har plass til halvparten så mange mennesker som Sverresborg, sa Vanebo til adressa.no i november, og mente myten om trege trøndere burde opp til revurdering.

Fem Sverresborg-konserter

Konserten med den svenske duoen avslutter ei heftig konsertuke på Sverresborg. The Beach Boys blir de første som tar i bruk den nye utekonsertarenaen lørdag 6. juni, mens Mark Knopfler står på samme scene dagen før Roxette.

Så blir det noen ukes opphold, før Åge Aleksandersen & Sambandet og Nightwish spiller på Sverresborg Arena henholdsvis 15. og 29. august.