Bones vant to priser på rad

- Fytti rakkern altså, dette var skikkelig artig!

Mads Bones vant pris for trønderske forestilling og for årets trønderske skuespiller.  Foto: Ole Martin Wold

Saken oppdateres.

Først mottok Mads Bones og «Slaget på Testiklestad» prisen for årets trønderske forestilling. Like etterpå måtte han opp på Ut-Awardsscenen å motta nok en pris. Denne gang for årets trønderske skuespiller.

Bones og de åtte andre i forestillingen var meget fornøyd med å vinne prisen for det han kaller en «spelparodimuskalkomedie».

- Tusen hjertelig takk for at folk jobber gratis sånn at vi får ta ut en bitteliten lønn, sa Bones, og fortsatte:

- Spel er stas! Stas med spel. Takk til alle som var med, og alle som stemte.

De slapp også billettene for Slaget på Testiklestad 2015 da de sto på scenen, og delte ut den første billetten til en heldig i salen.

Da han mottok nok en pris, rødmet Bones.

- Det er utrolig artig. Takk til alle dere hundretusenvis av trønderne som sitter hjemme og ser på, sa skuespilleren med glimt i øyet.

- Vi spiller på lag, gjør hverandre god, sentrer ballen og scorer mål sammen.

«Slaget på Testiklestad» startet på et utested i Trondheim. En guttegjeng satt og funderte over spelene rundt om i Norge, og hvorfor så mange trønder frivillig bruker sommerferien på speljobber. I tillegg lurte de på hvorfor det er så mange som kommer og ser på, år etter år.

Tidligere har han uttalt at rollen som Bør Børson, og det å hoppe etter Rolv Wesenlund, er et av de store høydepunktene så langt i karrieren.

På forsiden nå