Legger opp til trønderrock-fest i London

Arrangøren av Åges London-konsert har sikret seg flere scener i byen.

- For elskere av trønderrock vil ville en slik tredagers «happening» i London fortone seg som en våt drøm som går i oppfyllelse, sier Endre Storholt (t.v.), her sammen med Bård Jørgen Iversen (t.h.) og Åge Aleksandersen.  Foto: RICHARD SAGEN

Saken oppdateres.

I forrige uke ble det kjent at Åge Aleksandersen spiller i Royal Albert Hall 17. juni 2016. Nyheten vakte stor interesse, og billettene ble revet vekk i løpet av fem minutter.

LES OGSÅ: Advarer mot uoffisielle billetter

Billettene ble solgt som pakker der charterfly fra Værnes, tre netter på hotell og billett er inkludert. Flere fly blir satt opp. Prisen var mellom 8 og 9 000 kroner.

Har leid konsertlokaler

Nå bekrefter arrangøren, Koment AS, at de har flere planer i forbindelse med London-turen.

- Vi kommer til å gjøre en del ting i tillegg til selve Åge-konserten, og har sikret oss en del konsertlokaler rundt om i byen, sier Bård Jørgen Iversen i Koment AS og D.D.E-medlem.

- Ettersom det er så mange reiser ned, ønsker de helt sikkert å oppleve mer. Vi har også en del samarbeidspartnere som ønsker å lage eventer, sier han.

Trønderrock-happening

Det jobbes nå med å finne artister til kvelden før og kvelden etter Åges konsert.

- For elskere av trønderrock ville en slik tredagers «happening» i London fortone seg som en våt drøm som går i oppfyllelse. Vi jobber med saken, sier arrangør Endre Storholt til Trønderavisa, som var de som omtalte saken først.

Så lang skal ingen artister eller band være klare, men Koment AS skal ha flere aktuelle navn på blokka.

Skulle spille i RAH i 2004

I 2012 ble det kjent at det ble jobbet med en trønderrock-markering i London. I tillegg til Åge var D.D.E. og Terje Tysland med i planene den gang.

- Åge Aleksandersen skulle egentlig ha spilt i Royal Albert Hall tidlig i desember 2004, i forbindelse med Champions League-kampen mellom Arsenal og Rosenborg på Emirates. Åge selv var innstilt på det, men det var ikke mulig å leie Royal Albert Hall på så kort varsel, sier Storhold til avisa.

- Er D.D.E. aktuelle for å spille i London, Bård Jørgen Iversen?

- Det vet jeg ikke, og det vil jeg ikke spekulere i nå. Vi kommer tilbake med mer informasjon når det er klart.

På forsiden nå