En mesters mesterverk

«Majora's Mask» var minst 15 år forut sin tid. Det får vi nyte godt av i dag.

Saken oppdateres.

THE LEGEND OF ZELDA: MAJORA'S MASK

Nintendo 3DS

Aldersgrense: 12 år

I 2000, bare et lite år etter mesterket «The Legend of Zelda: Ocarina of Time, et spill som universelt er hyllet som et av de beste videospill noensinne, så kom «Majora's Mask». Uten sammenligning det merkeligste spillet i hele Zelda-katalogen. Laget på rekordtid av Eiji Aonuma og med en historie så mørk og bisarr at det spillet manglet av salgtall tok det igjen på kult-status.

15 år senere og Nintendo har laget «Majora's Mask» på ny (NB! Dette er ikke «bare» en grafisk oppdatering, det er på alle måter et helt nytt spill) i forbindelse med lanseringen av New 3DS. «Majora's Mask» er Zelda-spillet som de aller færreste har spilt på grunn av at det kun var tilgjengelig for Nintendo 64 i mange, mange år før Virtual Console fikk en heller ulekker versjon.

Uansett om du tenker å kjøpe en New 3DS ( ja, konsollen heter faktisk det) eller ikke så kjøp «Majora's Mask» til din gamle 3DS. De 15 årene som har gått har fått spillet til å eldes som en årgangsvin og vi har ingen problemer med å plassere dette helt på toppen av Zelda-kronen sammen med «Ocarina of Time» og «The Wind Waker».

 
På forsiden nå