– Vi elsker Isac!

Thea fra Trondheim og Julie fra Oslo venter på idolet sitt.

Disse jentene har ventet på Isac Elliot på Torvet i Trondheim siden tidlig onsdag morgen. Fra venstre Linn (16, Rissa), Stine (13, Rissa), Julie (13, Oslo), Thea (12, Trondheim), Wiktoria (12, Trondheim), Elsa-Marit (13, Trondheim), Julia (13, Hamar) og Siri (13, Hamar). 

Saken oppdateres.

– Han er den mest fantastiske personen i verden, fastslår Thea fra Trondheim og Julie fra Oslo.

Jentene kom til Torvet i Trondheim før klokken 07 i morrest for å få best mulig plasser foran kveldens konsert med Isac Elliot under Vinterlyd-arrangementet. De har med seg mat og drikke, og en representant fra Kreftforeningen, som er konsertarrangør, passer på at Elliot-fansen har det bra i køen.

Vil treffe helten

– Vi har det gøy og blir kjent med mange andre, forteller de to som har blitt gode venninner på grunn av Elliot-interessen.

Første gang de la merke til hverandre var på Twitter, og siden har de sett hverandre på konserter med helten. Men i dag var første gang de møttes fjes til fjes.

– Det er kjempekoselig å endelig treffes på ordentlig, og vi blir kjent med mange andre gode og snille jenter her. Nå snakker vi om hvordan showet kommer til å bli og hvordan Isac kommer til å takle det. Også prater vi om hva vi gjør på fritida, sier de to som har et håp om å treffe Elliot i løpet av dagen. De vil så gjerne fortelle han hvor mye han betyr for dem.

– Han har en utrolig fin personlighet, og han er så snill mot fansen sin. Han tenker ikke bare på popularitet, men han ofrer mye for at vi skal ha det bra.

Var på Sirkus

Begge har tatt fri fra skolen for å få med seg begivenheten.

– Han begynner å få mange fans i Tyrkia nå, og det blir nok mindre sjanser for å møte han her når han blir stor andre steder også. Derfor var det viktig for oss å være her i dag for å se idolet vårt.

Thea har vært på tre konserter med Elliot, blant annet på taket av Sirkus Shopping i fjor.

– Vi kom kjempetidlig da også, og det var veldig mye pressing foran scenen. Man blir litt svimmel og kvalm, men det er verdt det når vi får muligheten til å se han live. Når han først kommer ut på scenen er det verdt alt det negative ved å vente, det forsvinner bare.

For å skape oppmerksomhet om Krafttak mot kreft har Kreftforeningen i ti år samarbeidet med P4 om konsertturneen Vinterlyd. Artistene som er med på årets turné er i tillegg til Isac Elliot, The Main Level, Onkl P og de fjerne slektningene + Jaa9, Marcus og Martinus, Erik og Kriss og Astrid Smeplass. Arrangementet starter i ettermiddag klokken 17 med sponsoraktiviteter. Marcus og Martinius begynner klokken 18 og de andre artistene spiller mellom klokken 19-21. Praktisk informasjon om konserten ligger på Kreftforeningens sider.

Julie (13, Oslo), thea (12, Trondheim) og Wiktoria (12, Trondheim) venter på sitt store idol på Torvet i Trondheim. 

Julie (13, Oslo), thea (12, Trondheim) og Wiktoria (12, Trondheim) venter på sitt store idol på Torvet i Trondheim. 

På forsiden nå