Hvem har årets beste russelåt?

- Vår låt stiller sterkt, sier russepresidenten ved Heimdal vgs, men han har også stor tro på en annen låt. Stem på din favoritt!

Prestisje: Det går prestisje i konkurransen om å ha den beste russelåten, og alle trondheimsskolene har laget sin egen. Bildet viser Charlottenlund-russen i aksjon under sin russerevy nylig.   Foto: ANDERS HOLSTAD LILLENG

Saken oppdateres.

NB! Avstemningen er nå avsluttet!

Det er blitt tradisjon for de videregående skolene i Trondheim å gi ut en offisiell russelåt, og i løpet av de siste dagene har alle skolene lagt ut sine låter.

I dag kan du lese en fersk utgave av Adresseavisen som eAvis.

- Heimdals russelåt har en fantastisk god melodi, i tillegg har vi skrevet en kreativ tekst som skildrer Heimdal godt. Vi har med elementer de andre skolene ikke har. Vi spiller på orginale ting som at Heimdal er et norrønt navn, forteller presidenten for Heimdalsrussen Leik Nygaard.

LES OGSÅ: Nå slippes russen løs

Russepresidenten ved Heimdal vgs. har selv hørt igjennom alle låtene fra russen i Sør-Trøndelag. Han er sikker på at Heimdals russelåt vil bli godt likt, men det er også én annen låt han har sansen for.

- Den mest positive russelåta står Katedralskolen for. Den er veldig kreativ og gøy å høre på, og jeg tror den vil bli en slager, sier Nygaard.

Her kan du høre alle sammen, og stemme på din favoritt.

LES OGSÅ: Disse Steinkjer-guttene kan ha årets russelåt

Adresseavisen hadde også avstemning over årets russelåter i 2014. Over 8000 stemmer ble avgitt, og vinneren ble Charlottenlund med 25 prosent av stemmene.


LES OGSÅ: Her er årets knuteregler for trondheimsrussen

LES OGSÅ: Hvordan få russen helskinnet gjennom feiringen?


Avstemningen avsluttes søndag 10. mai.


Her er årets russelåter:


KVT-russen: «Trinity»Charlottenlund-russen: «Legacy»


 

Katta-russen: «KATTA'ru i bænken»


 

Strinda-russen: «Infinity»Tiller-russen: «Royal Flush»Byåsen-russen: «På tronen av Trondheim»Thora Storm-russen: «Uværsalarm»Heimdal-russen: «Ragnarok i mai»På forsiden nå