Åge med TSO til Stjørdal og Namsos

Åge Aleksandersen og Sambandet spiller med Trondheim Symfoniorkester i Stjørdal og Namsos i sommer.

En hel rekke med blåsere blir med på Åge og Sambandets turné i år. i tllegg blir det to store konserter med Trondheim Symfoniorkester

Saken oppdateres.

Åge og Sambandet skal holde 27 konserter i sommer. To av dem blir helt spesielle, når de spiller sammen med Trondheim Symfoniorkester (TSO) i Stjørdals nye kulturhus 30. september og i Namsoshallen 2. oktober.

På det aller meste av turneen har de dessuten med seg tre blåsere som gir Åges gamle og nye låter en ny dimensjon. Saksofonist Kåre Kolve har laget nye arrangementer av mange av låtene i tett samarbeid med opphavsmannen.

LES OGSÅ: Her overtar kommunen kulturhuset til 717 mill.

Sover ikke i timen

– Jeg vil gjerne vise publikum at vi ikke sover i timen. Vi vil gjerne gjøre noe nytt på hver turné. Vi har spilt med Kringkastingsorkesteret tidligere, og vi har gjort konserter sammen med TSO. Slike samarbeid får oss til å skjerpe oss, sier Åge Aleksandersen til Adresseavisen.

Under møtet med pressen i går spilte han tre sanger som blir med på turneen; den nye «Høstsang», den gode, gamle «Norge, mitt Norge» og den nye «24.12».

LES OGSÅ: Åpner kulturhus fra ni scener

Avslutter på Kolstad

– Mange av de gamle sangene står også på repertoaret, men vi må fornye oss og vise publikum at vi bryr oss om dem. Vi kan ikke bare gjenta det samme fra år til år, sier Åge Aleksandersen.

Sommerens turné starter på Rjukan 12. juni og blir avsluttet på Kolstad 3. oktober. 15. august opptrer de på Sverresborg. Det er allerede solgt 7000 billetter til den konserten, der Ian Hunter og Rita Eriksen er gjesteartister. Alt tyder på at den snart blir utsolgt.

LES OGSÅ: Kronprinsen til Kimen

På forsiden nå