Et høyt brøl fyller Sverresborg arena når Mark Knopfler setter i gang "Sultans of swing". Selv om det regner og er kjølig danser ikke publikum bare for å holde varmen.

Veloppdragent publikum

Politiet klarer heller ikke å la være å rugge litt. - Det blir ikke bedre på jobb enn dette, sier innsatsleder Geir Hilmarsen, og forteller om sine mange LP-er med Dire Straits i vinylsamlingen.

Noe som også letter på stemningen er veloppdragne publikummere.- Folk trives og oppfører seg fint. Det er kjempegøy, sier Hilmarsen.

- Vi er "Step-ins"

Noen som ikke hadde trodd at de noen gang kom til å dra på Mark Knopfler-konsert er kompisparet Erik Evjen Høyvik (21) og Hanne Onsøien (20).- Vi er "step-ins" for noen som ble syke. Vi har bare hørt én av sangene før, og den er bra, ler Onsøien.

- Vi er vant til annen musikk, men det er trivelig å være på steder der folk er glade. Det vises at folk liker musikken, sier Evjen Høyvik.

Skravleseksjonen

Langt bak blant publikum finner vi en selvutnevnt skravleseksjon. De har det veldig bra på konsert, men har ved en anledning blitt bedt om å være litt stillere. - Det er et veldig bra arrangement. Inngang, toalett, bonger, musikk. Alt er helt knall, sier May Kristin Larsen. - Plager regnet dere?- Nei, vi har alt vi trenger. Ull, skinn, sydvest, sier Kirsten Nessjø.Adelina og Svein Sørensen har tatt turen fra Verdal for å få med seg Mark Knopfler på scenen. - Wet, but wonderful, er konklusjonen på både musikk og arena fra dem. ​