Kulturrådets internasjonale seksjon blir neste stoppested for Prytz, som fratrådte fra sin stilling som daglig leder i Rock City i Namsos. Det skriver Trønder-Avisa.

Prytz er nylig ansatt som seniorrådgiver, og tar fatt på arbeidsoppgaver som inkluderer kreative næringer og EU-programmet «Kreativt Europa».

- Jeg måtte ta noen vurderinger, og jeg var litt usikker på hvordan det ville gå. Kulturjobber som dette vokser ikke på trær i Namdalen, og da begynte jeg å se til Oslo. Jeg fikk etter hvert noen tilbud, og valgte å takke ja til jobben i Kulturrådet, sier Prytz til Trønder-Avisa.

Kuttet i støtte

Da statsbudsjettet for 2015 ble vedtatt ble det bekreftet at støtten til Rock City senkes til 1,9 millioner kroner. adressa.no skrev da at Rock City Namsos AS ville få totalt 4,3 millioner kroner i sikre bevilgninger for 2015.

Samtidig var selskapets faste kostnader på lån og husleie på til sammen 4,8 millioner kroner for 2015.

- Det er dermed ikke grunnlag for drift av Rock City Namsos AS i 2015, sa styreleder Gunnar Robert Sellæg i en pressemelding i slutten av 2014.

Siden den gang har D.D.E.-musiker Bård Jørgen Iversen blitt ny daglig leder i Rock City.

Mindre utvalg prosjekter

- Først skal jeg sørge for å få en full oversikt over situasjonen både økonomisk og prosjektene som pågår. Så skal vi begynne å se på hvilke prosjekter, som er innenfor de økonomiske rammene, som vi kan sette i gang, sa Iversen i mars.

Det ble da sagt at Rock City vil fokusere på å levere på et mindre utvalg prosjekter, blant annet Bandwagon som hittil har samlet over 2000 artister landet over i tillegg til prosjekter innen utdanning og næringsutvikling.

- Etter hvert får vi se om det vil komme noe støtte fra det offentlig igjen, det er det jo ikke i dag, sa Iversen.