Fru Inger knuste Robinson

Torsdagens episode av «Hellstrøm rydder opp» fikk svært gode seertall.

Saken oppdateres.

299 000 er de offisielle tallene for den siste episoden fra fiskerestauranten fru Inger i Trondheim. Dette er en oppgang fra 183 000 forrige uke. Over 400 000 tusen var innom på det meste. Til sammenligning hadde Robinson-ekspedisjonen 293 000 forrige uke, og det var da mest sett på kanalen.- God episode

- Dette var en god episode med nerve og det viser en annen side av Eyvind Hellstrøm, sier informasjonskonsulent Øyvind Skovli i TV3.

Mesterkokken selv er opptatt med opptak av en ny episode i programmet og har ikke vært tilgjengelig for kommentar i dag.

Skovli svarer på kritikken fra restauranteier Morten Fjeldsaunet og sier at de ikke bevisst har gått etter å fremheve negative ting.

- Målet med programmet har vært å finne det positive ved spisestedet og skrelle vekk det negative. Men noen steder har hatt flere negative sider ved seg enn andre, sier Skovli som mener de har jobbet hardt med å prøve å få til en bra slutt i alle episodene.

- Vi har ikke søkt desperat etter negative vinklinger, mener han.- Godt potensial

Han påpeker at poenget med programmet ikke har vært å rakke ned på enkeltsteder.

- Vi håper å trigge folk til å få lyst til å gå ut for å spise, sier han.

De ti restaurantene i programmet ble plukket ut blant søkerne fordi de hadde godt potensial. Produsentene har også prøvd å få med forskjellige typer steder.

På forsiden nå