Dags store natt

«I' ll never be too old to rock'n'roll» sang Dag Ingebrigtsen fra scenen – og besørget med det et av mange høydepunkt på rockerens 50-årsdag.

Saken oppdateres.

Etter et stilfullt middagsselskap for 90 innbudte venner, musikere og familiemedlemmer på Statens hus, gikk ferden videre i fakkeltog ned til Gullbar, rockescenen i bakgården på gamle Monte Christo der festens andre del startet ved midnatt.

Gode venner

Der ventet husbandet og en tilsynelatende endeløs rekke av gode venner som gratulerte med dagen og ga sin hyllest til Ingebrigtsen ved å synge utvalgte låter av låtskriveren som med sine sanger har preget poplivet i Trondheim i 30 år. Konferansier var Tore Strømøy.

Blant de som opptrådte var D.D.E., Ulf Risnes og Petter Wavold – men den ubestridte stjernen var selvsagt Dag selv.

Se bildene fra festen her!

Ikke utslitt

Han sang med originalutgaven av TNT, med The Kids, TinDrum – og sammen med de klassiske Rosenborgerne Mini Jakobsen og Gøran Sørloth.

Og han sang sammen med husbandet – de to nye låtene I «'ll Never Be Too Old To Rock'n'Roll» og «You Make Me Fly» bar bud om at det spesielle genet Dag Ingebrigtsen har for fengende poplåter ikke er blitt utslitt av 50 år med rock'n'roll-liv.

 
        
            (Foto: VEGARD EGGEN)

  Foto: VEGARD EGGEN

På forsiden nå