- Fantastisk å være her

Jay-Z skal få teltduken til å løfte seg i Dødens Dal.

Saken oppdateres.

Mannen, som nok er musikkbransjens mest profilerte, landet i privatfly på Værnes like før klokken 12 tirsdag. Med seg hadde han et stort antall personer som hadde fløyet fra flyplassen Teterboro i New York.

SI DIN MENING: Hvilken Jay-Z låt er din favoritt?

Jay-Z var ikke spesielt interessert i å møte verken tilhengere eller presse. Han forsvant fra flyplassen gjennom en sideport og la ut på E6 mot Trondheim.

Bor på Britannia

Sammen med kona Beyoncé kom frem til Britannia Hotell like før halv ett. Hotellet blir følgets «crib» mens de er i Trondheim.

Få fans fikk med seg ankomsten, kun en håndfull pressefolk møtte superparet da de ankom trønderhovedstaden.

- It's fantastic to be here, sa Jay-Z før han sjekket inn.

Han skal ha sett noe kald ut i det hustrige høstværet i Trøndelag. Senere i kveld står han på scenen i teltet i Dødens Dal.

Ikke utsolgt

- Det er jo den største artisten og den største konserten som har vært i Trondheim, sier pressesjef i UKA, Elin Kathrine Saunes til adressa.no.

Saunes ønsker imidlertid ikke å si noe om hvor mange billetter som er solgt. Ved Uka i 2003 gjestet 50 Cent festivalen. Labert billettsalg den gangen fikk adressa.no til å spørre seg om det bare ville gi 25 cent i teltet.

Pressesjefen lover imidlertid at det kommer mye folk til Jay-Zs konsert.

- Folk kan også kjøpe billett i døra, sier hun.

Plass til 7000

Oppslutningen om en quiz på adressa.no hvor leserne kunne vinne billetter til konserten, var stor. Det ble registrert over 3500 svar.

Totalt er det plass til ca. 7000 personer i Dødens Dal.

Om du trodde du skulle greie å snike deg inn på nachspiel med superstjerna må du nok tro om igjen. Privatflyet har nemlig planlagt avreise fra Værnes klokken 00.15 i natt.

 
 
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå