Frosta for folk flest

Frostafestivalen ligger an til å slå alle tidligere rekorder.

Saken oppdateres.

Festivalsjefen forventer at godt over 2000 publikummere vil ta turen innom Småland i helga.

–Billettsalget har vært veldig bra. Vi har solgt over 1000 festivalpass så langt. Det er dobbelt så mange som i fjor, sier Hallbjørn Stenhaug

Familieprogram

Frostafestivalen arrangeres i år for niende gang. Festivalen har alltid satset på den yngre generasjon og har blant annet et eget familieprogram på lørdag formiddag. Det har også blitt jobbet aktivt for å unngå fyll og bråk på festivalområdet.

–I motsetning til de fleste andre festivaler spiller hovedartistene våre ganske tidlig på kvelden. Åge Aleksandersen spiller klokka 20. og Kurt Nilsen klokka 19. På den måten får også barn og unge anledning til å oppleve artistene, samtidig som de slipper fulle voksne. Det blir mer fokus på musikken og mindre på festingen, sier Stenhaug.

El Cuero

Frostafestivalen er en av de eldste festivalene i fylket, og den største av de som arrangeres hvert år. Festivalområdet er blitt betydelig oppgradert de siste årene og har vokst seg større for hvert år. Det ser ut til at trenden fortsetter også dette året.

–Du vet, trøndere er jo litt trege av seg, så vi forventer stor pågang i døra nå når det hele starter, sier festivalsjefen som gleder seg ekstra mye til å oppleve rockebandet El Cuero.

–Jeg har fulgt med dem noen år nå, men aldri sett dem «live», så det ser jeg ekstra frem til.

Frostafestivalen starter på fredag kl.18. Mer informasjon på frostafestivalen.no

 
På forsiden nå