Rybak fikk med publikum på «Haba haba»

Aleksander Rybak tok fjorårets vinnerlåt som pauseinnslag i MGP-finalen.

Saken oppdateres.

Stella Mwangi valgte å være med familien istedenfor i Oslo Spektrum under Melodi Grand Prix-finalen lørdag kveld, etter at faren døde i en bilulykke forrige uke.I stedet var det Grand Prix-yndlingen Aleksander Rybak som sto for pauseunderholdningen i Oslo Spektrum. Han startet med å spille refrenget til «My Heart Is Yours» på fela, før han satte i gang med «Fly On the Wings of Love».

- Er dere klare for å være med på fjorårets største gladlåt? Denne er til Stella, sa Rybak, og ga plass for danserne på scenen, mens han selv akkompagnerte på fele.Publikum hadde på forhånd fått en kjapp innføring i dansen, og klarte så vidt å henge med på taktene.Carolas «Fångat av en stormvind» måtte også med i Rybaks Grand Prix-potpurri, i tillegg til tyske Lenas «Satellite». Og selvfølgelig avsluttet han med sin egen «Fairytale» til full jubel fra salen.

- Dere synger med hvis dere kan, oppfordret Rybak.Rybak står øverst på ønskelisten over mange nasjonale MGP-finaler som arrangeres rundt om i Europa for tiden. I tillegg til den norske finalen, skal musikeren opptre i MGP-sammenheng blant annet i Danmark, Hviterussland og Aserbajdsjan.

På forsiden nå