Se Witzø storflire av Oscars mest omtalte episode

Nord-trønderen Hallvar Witzø sto bare et par meter unna Sacha Baron Cohen da han sølte aske på en journalist.

Saken oppdateres.

Sacha Baron Cohen vakte oppsikt på den røde løperen under årets Oscar-utdeling da han lot som om han helte asken av Nord-Koreas tidligere diktator Kim Jong-il på journalisten Ryan Seacrest i E Entertainment.

På den røde løperen like ved sto «Tuba Atlantic»-regissør Hallvar Witzø fra Leksvik, og fikk med seg hele opptrinnet.

Les også: - Mye kulere enn det ser ut som på tv

Etter at Sacha Baron Cohen ble ført videre av noen sikkerhetsvakter, fikk Witzø et par sekunder ved komikerens side.

Se aske-stuntet i videoen under:

Komikeren hadde tidligere blitt advart mot å gjøre et stunt under Oscar-festen, og arrangørene uttalte tidligere denne uken at Baron Cohen ikke ville være velkommen dersom han kom utkledd som diktator.

Askedryss på den røde løper

Den kontroversielle skuespilleren og komikeren ankom likevel Oscar-festen utkledd som sin siste rollefigur, general Aladeen; en diktator med karaktertrekk lånt fra Saddam Hussein og Muammar Gaddafi. Generalen og hans stunt blir å se i den kommende filmen «Diktatoren».

Omgitt av to kvinnelige vakter i uniformer og røde alpeluer ved sin side, fortalte Baron Cohen journalisten Ryan Seacrest at han var ikledd Galliano. Med en urne med bilde av Kim Jong-il i hendene, ble Baron Cohen så spurt om hvorfor han gledet seg til å delta på Oscar-utdelingen.

– Jeg har med meg asken til min gode venn og tenniskollega, Kim Jong-il. Drømmen hans er å komme til Oscar-utdelingen, og bli drysset utover den røde løperen og Halle Berrys brystkasse, fortalte han til journalisten.

Les også: «The Artist» fikk Oscar for beste film

Iført Kim Jong-il

Deretter holdt han askeurnen over den kjente programlederen og strødde en del av innholdet utover den mørke dressen hans, før skuespilleren ble ført bort av vakter.

Det siste kameraene snappet opp av komikeren var et rop til Seacrest:

– Hvis noen spør deg hva du er kledd i, si Kim Jong-il.

 
 
 
På forsiden nå