Kan du huske disse godbitene?

Bli med på godteri-mimring i Nidars eget museum.

Saken oppdateres.

I 1912 kom handelsmannen Emil Nilsen til Trondheim for å starte sin egen sjokoladefabrikk. Fabrikken het Munken i to uker før den måtte skifte navn til Nidar.

- Det viste seg at merkenavnet Munken var opptatt. I et brev anbefalte han at navnet skulle bli Nidar om ikke eieren av Munken ville selge merkevarenavnet, forteller museumssjef Kjell Manum.

BLI MED INN I GODTERIMUSEET I VIDEOEN OVER

Museet befinner seg i fabrikkutsalgets lokaler og er åpent hver torsdag og fredag fra 10-14.

 
Et inntakt eksemplar av sjokoladen «Talma melk» fra 1940-tallet er blant klenodiene i Nidars godterimuseum. - Jeg ville ikke prøvd å spise den i dag, sier museumsbestyrer Kjell Manum. 

Et inntakt eksemplar av sjokoladen «Talma melk» fra 1940-tallet er blant klenodiene i Nidars godterimuseum. - Jeg ville ikke prøvd å spise den i dag, sier museumsbestyrer Kjell Manum. 

Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå