OMG & WTF

Miley Cyrus og Demi Moore som mor og datter i sextrøbbel på hver sin kant i seig amerikansk nyinnspilling av fransk ungdomsfilm.

Saken oppdateres.

LOL
Regi: Lisa Azuelos
Med: Miley Cyrus, Douglas Booth, Ashley Greene

Jeg har ikke sett franske Lisa Azuelos originalversjon fra 2008 av ungdomsfilmen «LOL», men den er sannsynligvis flere hakk bedre enn regissørens amerikanske nyinnspilling. Miley Cyrus og Demi Moore som datter og mor til lyden av Keanes største hit fra 2004, styrker inntrykket av en film av og med stjerner på hell.

Nå er det ikke Cyrus og Moore som er hovedproblemet til et skoledrama hvor ungdom prøver å finne seg selv og hverandre. Samtidig er foreldregenerasjonen strenge eller kompisaktige, rockhatere eller hasjrøykende samlivsulykker.

Det meste fortelles med teskje og i tillegg på chat og med sms, samtidig som musikken filmen er dyppet i prøver å uttrykke noe av det samme. Et par nerdete gutter og en skoletur til Frankrike hvor det serveres enten snegler eller rå hjerne frisker litt opp i en film hvor tittelen heller mer mot «Lots Of Love» enn «Laughing Out Loud».

Av ungdommene i sentrale roller er britiske Douglas Booth som emorocker Kyle den som muligens har mest filmframtid foran seg. Scenen hvor hans far konservative far går løs på gitaren til sønnen etter å ha sett karakterboka hans, illustrerer at et av de mest dekkende ordene om en ny ungdomsfilm med halvmoderne tittel er; gammeldags.

 
På forsiden nå