Trøndersk midtpunkt erobrer tv-skjermen

- Jeg prater som en foss og forteller vanvittig dårlige trønderskrøner, ler Christian Jørgensen (31). Han er blant deltakere i realityserien «Singel 24-7», som starter på TV3 i kveld.

Saken oppdateres.

I går kveld ble trønderen kjørt til en hangar på Fornebu, der han skal bo og jobbe i et lite minisamfunn med elleve andre deltakere. Der finner han forhåpentligvis også kjærligheten, for etter kort tid skal deltakerne flytte sammen parvis, i små leiligheter.

- Jeg tenker ikke så mye på å finne ei dame egentlig, jeg er med for å ha det «lænt» og tar resten som det kommer, forteller Christian på breialt trøndersk.

For tiden er han arbeidsledig, men noen vil dra kanskje kjensel på ham fra fordums uteplasser som Bør Børson og Kicks; Christian har ti års erfaring fra trøndersk uteliv.

Gårsdagen tilbrakte han imidlertid bak lukkede dører på et hotellrom i Oslo, og når Adresseavisen møter ham et par timer før avspark, har han ennå ikke møtt de andre deltakerne.

- Det er mer enn en sommerfugl i magen nå, ja. Det er som om en kongeørn oppholder seg der nede, sier han spent.

Schizofren type

«Singel 24-7»'s produsent er Lasse Hallberg, mannen som for noen år tilbake spredte Big Brother-feber over hele landet. I denne serien blir derimot ingen av deltakerne stemt ut - her er alle garantert sine to måneder på skjermen. TV3 mottok over 5000 søknader fra single menn og kvinner som ville prøve seg i det nye konseptet.- Hvorfor jeg ble valgt ut? Nei, det må du spørre noen andre om. Jeg har i hvert fall ikke anstrengt meg for dette. Jeg har vært meg selv og pratet høl i hue på de som gjorde vurderingene, sier Christian.

Som person beskriver han seg som en rolig type - med forbehold:

- Jeg er en litt schizofren type, enten så er jeg rolig, eller så tar jeg av. Da finner jeg på mye sprell. Jeg har en lei tendens til alltid å havne i midten, og jeg er jævlig dårlig på å kjede meg.

Rømmer til Hitra

Bortsett fra parleilighetene består Christians nye hangarverden nå av treningslokale, vaskerom, kiosk og felles gårdsplass. I tillegg kommer tre arbeidsplasser, der deltakerne skal jobbe fem dager i uken.40 kameraer og 86 mikrofoner er montert. I to måneder fremover skal TV3 ha daglige sendinger, og på torsdager skal Trygve Rønningen lede programmet direkte fra Fornebu.

- Jeg kommer til å være veldig obs på kameraene de første par dagene, men glemmer dem sikkert ganske kjapt, tror Christian, som bedyrer at han ikke deltar for å bli et kjent ansikt, men for å ha det gøy. Om tilværelsen som realitykjendis likevel når uutholdelige dimensjoner når han vender tilbake til virkeligheten, har han redningen klar:

- Jeg har hytte på Hitra. Så skulle det bli noe mas så stikker jeg dit!

Nytt reality-fjes: I går kveld ble Christian Jørgensen kjørt til en hangar på Fornebu, der han skal bo og jobbe i et lite minisamfunn med elleve andre deltakere i to måneder.
Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå