Miss bestemor for nervøs

Bestemora til Frøken Norge-finalist Tonje Elise Skjærvik fra Åfjord er for nervøs til å være med til Oslo for å heie 17-åringen fram.

Saken oppdateres.

I morgen skal 17-åringen vise seg fram for hele Norge i kampen om å bli den nye Frøken Norge. Hun forteller til adressa.no at hun gleder seg, og at hele 16 familie-medlemmer og venner kommer til Oslo for å heie på henne under det TV-sendte showet.

- Men bestemor er så nervøs at hun ikke turte være med til Oslo. Hun sa hun bare kom til å bli enda mer nervøs av det, sier miss Tonje Elise Skjærvik til adressa.no

Hemmelig favoritt

Tonje Elise føler seg bra dagen før dagen, og har det mye moro med jentene:

- Det er så gøy å møte de andre «veijtan». Mange av oss kommer helt sikkert til å holde kontakten etter dette også, sier hun.

Selv har hun blitt godt kjent med Monica Lund (18) fra Kristiansand og Arlin Løver (18) fra Stavanger. Men hun vil ikke røpe hvem hun tror vinner:

- Jeg har en favoritt, ja, men det får du ikke vite hvem er. Det er så mange pene jenter her! forteller hun fra øvingslokalet.

Der har hun og jentene trent på koreografi i hele dag.

På TV i bikini

Showet i morgen ledes av Mona Grudt og TV2-kjendisen Gaute Grøtta Grav. De bruker nå all sin tid på å gjøre de siste forberedelsene til TV2-sendinga, og lover at de skal dra showet litt lenger.

Først blir 4 jenter eliminert, så tar de vekk 3 til før de til slutt står igjen med Frøken Norge.

Alle de 12 norske misse-finalistene skal på TV i badetøy og fritidstøy, i tillegg til at vi får se presentasjoner av dem fra et opphold på Holmsbu.Prest trakk seg fra juryen

Juryen i finalerunden av Frøken Norge består av ni personer.

Den tidligere supermissen Kathrine Sørland er juryformann, og har sittet i juryen sammen med Pia Haraldsen, "Homsepatruljen"s Adam Schjølberg og fotograf Bjørn Opsahl siden semifinalene.

I finalen utvides juryen med Miss Europa 1974 Wenche Steen, artisten Dina, som selv var Frøken Norge-finalist i 2003, "Hotel Cæsar" s Elin Sogn og håndball-profilen Frode Scheie, som er gift med Norges Miss Universe-finalist i 1993.

Prest i Vålerenga kirke, Einar Gelius, trakk seg i dag fra juryen etter at biskopen ba han om det.

 
På forsiden nå