- Jeg ser frem til å få noen svar, og er glad vi har kommet dit at vi får presentert rapporten, sier styreleder i Rock City, Erik Stene.

Økonomisk krise

Omfanget av den økonomiske krisen i Rock City har vokst seg stadig større de siste månedene. Selskapet har varslet et underskudd på nærmere 7 millioner for 2012, og trenger 30 millioner for å få positiv egenkapital og sikre videre drift.

LES HELE ROCK CITY-RAPPORTEN HER (NAMDALSAVISA)

I forrige uke kom Namsos Kommunes granskning av kommunens rolle i Rock City-saken. Der fikk både politikere og administrasjon sterk kritikk på flere punkter.

I tillegg har styret i Rock City bestilt en egen granskning av de økonomiske disponeringer selskapet har gjort de siste årene, og det var denne rapporten Rolf Tørring og Olav Bjørnås fra revisjonsselskapet PwC hadde med seg da de skulle presentere resultatet for styret på Rica Nidelven kl. 16.00 i ettermiddag.

Taust fra PwC

Ingen av de to fra PwC ønsker å gi noen kommentar verken til innholdet eller omfanget av rapporten, men styreleder Erik Stene forteller at det har vært en arbeidsom, krevende og kompleks prosess.

Granskningen vil bli lagt frem for eierne, ansatte og formannskapet i morgen formiddag og deretter offentliggjort for pressen.