- Helt fantastisk

Stjernen Marion Ravn gjestet Tautra og MiG Tautra for første gang i dag. Hun er fast bestemt på at hun vil komme tilbake.

Marion Ravn strålte etter konserten på Tautra, og lovte å komme tilbake. 

Saken oppdateres.

- Det var helt fantastisk å spille her, sier hun, og skryter spesielt av naturen og omgivelsene på Tautra.

- Jeg har aldri hatt en så fin utsikt når jeg har spilt på en scene før!

LES OGSÅ: Gospel for Marion

Første gang med band i Norge

Siden dette er første gang Marion er på Tautra hadde hun ingen forventninger fra før om hvordan det kom til å være å spille her på Tautra. Likevel gledet hun seg litt ekstra i forkant, siden dette er første gang hun har med seg et band på scenen i Norge.

LES OGSÅ: Skal frese opp rockefoten

Det viste seg å bli en suksess, mange unge fans sto i lang kø etter konserten for å sikre seg autografen og et bilde sammen med stjernen.

Møtte idolet

To av de som sto tålmodig i kø for å få møte Marion var Maja (11) og Eline (9). Dette er andre gang de er på MiG Tautra, de var her i fjor også. Det er konserten med Marion de har gledet seg mest til å se.

- Før konserten fikk vi sitte i en plastboble som fløt på vannet. Det var gøy, men litt rart og, forteller Maja. De to er fast bestemt på at de selv kunne tenkt seg å bli sangere eller musikere slik som deres store idol.

- Det er veldig stas å se at så mange barn stilte seg i kø. Det viktig å nå ut til de mange unge, håpefulle, vet du. Jeg har nok fått noen ny fans i dag, sier Marion. 

På forsiden nå