MGP junior-julekonserten i Olavshallen er blitt tradisjon, og i år får publikum oppleve Henrik fra årets finale, samt Sval, Marcus og Martinius, Alexandra og Vicky fra tidligere års finaler.

For ti heldige og dyktige fans kan konsertopplevelsen søndag 8. desember bli ekstra hyggelig. I samarbeid med arrangøren holder nemlig adressa.no en konkurranse der du kan vinne gratisbilletter til konserten kl. 18, samt et møte med de unge artistene før konserten.

Send inn video

Det du trenger å gjøre, er å laste opp en videosnutt på maksimalt ett minutt der du synger din versjon av en av hitene fra årets finale. Er du usikker på hvilken sang du skal spille inn, kan du høre på årets bidrag for eksempel i Spotify eller i Wimp. Begge steder har plata egne instrumentalversjoner du kan synge over selv. Se også MGP Jrs egen YouTube-kanal.

Den ferdige videoen kan lastes opp via skjemaet til høyre for saken. Om du filmer med mobil, hold den liggende når du filmer.

Fristen for å sende inn videoer er fredag 29. november.

Vises på adressa.no

En jury bestående av MGP junior-artistene Henrik og Malin samt Adresseavisens musikkjournalist Vegard Enlid plukker ut 10 finalister som presenteres på adressa.no. Alle disse vinner to billetter hver, samt et møte med MGP junior-artistene før konserten i Olavshallen.

I perioden 30.11-6.12. vil adressa.nos lesere kunne stemme på videoen de liker best. Avstemmingen er skjult for leserne og kun tilgjengelig for Adresseavisen. Den som får flest stemmer blir presentert som vinner på adressa.no den 7. desember. Den endelige vinneren vil også få spise middag med artistene.

Alle må legge ved fullt navn og alder på seg selv, samt fullt navn og telefonnummer til foresatte slik at vi kan innhente samtykke før eventuell publisering av videoer på adressa.no.

Øvre aldersgrense for å delta er 15 år.