I kveld var det helt opp til seerne å bestemme hvem som skulle stikke av med seieren i tv-programmet. Det ble 25 år gamle Knut Marius Djupvik fra Vestnes i Møre og Romsdal. Mentor Lene Nystrøm felte noen tårer mens en overlykkelig Djupvik sa:

- Jeg skjønner ingenting. Jeg er veldig, veldig rørt.

Til adressa.no utdypet han:

- Det er sjukt.

- Dødsbra

Adrian Jørgensen hadde med seg 27 tilreisende venner og familiemedlemmer fra Bindal kommune som støtte i studio.

- Det går fint, vi ble enige på forhånd om at alle er vinnere, sa han etter at resultatet var klart.

Som første deltaker ut i kveldens finale sjarmerte 21-åring publikum og dommerne i senk med låten «On to me», som han har skrevet med Petter Fagelund.

- Det var spesielt å stå på scenen å synge sin egen låt, samtidig syns jeg det gikk veldig bra, sier en fornøyd Adrian.

Mentorpanelet, bestående av Sondre Lerche, Espen Lind, Lene Nystrøm og Tommy Tee, ble imponert av bindalingens egenproduserte sang «On to me».

- Du sang dødsbra og jeg tror dette er en hit, sa Adrians mentor Sondre Lerche.

Vinneren ble imidlertid Knut Marius Djupvik. Han stakk av med platekontrakt med Universial, en bil og et reisegavekort på 60 000 kroner.

Snudde programmet på hodet

21-åringen fra Bindal ble veldig populær under årets The Voice-sesong. Allerede under første blind audition snudde han hele programkonseptet på hodet da han spurte alle dommerne hva de kunne tilby ham. Sondre Lerche svarte:

- Jeg er den som seinest var i samme situasjon som deg. Jeg kjenner ditt format og kan hjelpe deg videre i denne konkurransen.

Og det gjorde han.

– Sondre har vært en helt fantastisk mentor, samtidig har han lært meg at jeg må være meg selv for å vinne denne konkurransen. Og det har jeg vært 100%, sier Adrian. Før han fortsetter,

- På videregående i Trondheim prøvde jeg å være noen jeg ikke var, og det gikk rett til helvete.

I tillegg forteller Adrian at Oslolivet har gitt mersmak, og at han gjerne kunne tenke seg å flytte dit.

- Jeg trives veldig godt i Oslo, også har jeg fått mange gode venner her, med samme interesse som meg, som jeg kommer til å ha kontakt med lenge, men først får vi se hva som skjer med musikken.

Bindal-kolonien i publikum heiet Adrian frem, mens resten av kommunen samlet seg på Færingen gjestegård for å støtte 21-åringen.

Etter at sendingen var over fredag, dro 21-åringen videre til finalefest. Dessverre uten seieren, men fortsatt med en god del Bindalswag på innerlomma.

Adrian Jørgensen (21) fra Bindal før kveldens The Voice-finale. Foto: SEBINA STEGAVIK