Dina i feststemning

Trondheims MGP-håp Dina Misund er ikke plaget av nerver før lørdagens finale.

Gleder seg: Dina Misund får tid til å slappe av mellom slagene, og er ikke plaget av MGP-nerver - foreløpig. 

Saken oppdateres.

- Det har ikke bare dreid seg om Melodi Grand Prix denne uka. Jeg har koblet av med forberedelsene til min nye plate som kommer i slutten av april, sier Dina Misund som er en av de ni finalistene i Oslo Spektrum på lørdag.

- Jeg gleder meg masse og har kun vært i Spektrum en gang tidligere, og det var da jeg var på konsert med Pearl Jam. Det er litt rart at jeg nå skal dit for andre gang, og da står jeg på scenen selv. Jeg er nummer fire i rekken, midt i samlinga, men jeg tror ikke det har så mye å si om du synger først eller sist, sier Misund som er ganske rolig foran lørdagens store begivenhet i Spektrum.

- Jeg er ikke nervøs, i alle fall ikke ennå, og jobber med andre ting i tillegg til alle prøvene vi skal igjennom. Det er viktig å slappe av litt innimellom, i tillegg til å øve, selvsagt. Men jeg får faktisk tid til å være litt turist i Oslo også. Jeg nyter tilværelsen, det er både travelt og masse fritid.

Stort sceneshow

Det blir et større show på scenen lørdag, enn hva hun stilte med under semifinalen.

- Vi blir litt flere på scenen, i alt fem musikere. Jeg er veldig glad i å spille med band, så det passer meg ypperlig, sier Misund som opprinnelig kommer fra Midsund i Møre og Romsdal, men bor på Saupstad i Trondheim og jobber som lærer ved Åsheim ungdomsskole.

Satser på stemmer fra eget distrikt

- Det var fotballen som fikk meg til Trondheim i 2006. I dag spiller jeg på Byåsen, i andre divisjon. Laget skal visst arrangere Grand Prix-kveld på lørdag for å heie meg frem, det er utrolig artig.

- Har du antrekket klart?

- Ja, det blir den samme kjolen som jeg hadde under semifinalen. Resten er hemmelig, sier Misund.

På forsiden nå