- Jeg ble helt i ekstase da jeg fikk beskjeden

Aagot Sofie (20) fra Malvik er klar for finalen i Miss Universe Norway

Aagot Sofie (20) fra Malvik vil bli Miss Universe. Første gang publisert 6.mars 2014.

Saken oppdateres.

Tirsdag ble det klart at Aagot Sofie Langlie er med blant de 15 finalistene i Miss Universe Norway. 20-åringen fra Malvik er den eneste trønderen som er med i finalen, og hun ble mer enn sånn passe fornøyd da hun fikk beskjeden om finaleplassen.

- Jeg ble helt i ekstase! Jeg hadde jo håpet på det beste, men forventet det verste. Da jeg fikk meldingen ble jeg bare kjempeglad. Dette betyr veldig mye for meg.

Finalen i Miss Universe Norway avholdes i Kragerø helga 27 - 29.juni. Der skal finalistene gå på scenen og vise seg i ulike antrekk for dommere og publikum i salen.

Topper poenglista

Finalistene bedømmes imidlertid også ut ifra innsatsen de legger inn før selve finalehelga. De kan samle aktivitetspoeng blant annet igjennom gjøre fotoshoots, få oppslag i pressen og det å delta i frivillig arbeid. Akkurat nå topper Aagot Sofie lista over finalistene som har flest aktivitetspoeng.

- Mitt inntrykk av henne er at hun oppfører seg godt og jobber veldig fint med de oppgavene som er i konkurransen. Hun har møtt på kursene, hun har stått på og det gir et bra utgangspunkt, sier Knut Yrvin som er presseansvarlig i Miss Universe Norway.

Skal forberede seg

I mars møtte adressa.no Aagot Sofie på treningssenteret. Da fortalte hun at hun bruker mye tid på å trene og at hun tror trening er viktig hvis man vil komme langt i Miss Universe. Se video øverst i artikkelen.

Nå skal Aagot Sofie forberede seg videre før finalen i sommer.

- Jeg skal være med på en «beauty-camp» i slutten av mai, der vi skal trene på gange og holdning. Jeg skal også jobbe med å få en større portefølje og med sponsorarbeid og oppdrag, sier Aagot Sofie.

Internasjonal finale i Brasil

Vinneren av den norske Miss Universe-konkurransen går videre til den internasjonale finalen.

Den finner sted i Brasil til høsten.

På forsiden nå