Tar over for Mina

Tomrommet etter «Mina» fylles med Radioresepsjonen.

Saken oppdateres.

I går ble det bestemt at det helgesendte programmet Radioresepsjonen overtar Mina Hadjians sendetid fra 10 til 12 på hverdager.

- Det var en ganske enkel avgjørelse, sier P3s kanalsjef Marius Lillelien, som mer eller mindre tok avgjørelsen selv.

LES OGSÅ: Vurderer arvtaker

Humor hele uken

- Vi synes det er utrolig gøy at vi får overta denne attraktive sendetiden, sier Steinar Sagen som leder Radioresepsjonen.

Sammen med Tore Sagen og Bjarte Tjøstheim lager de tre Radioresepsjonen som er et humorprogram. Gutta har har vært på lufta hver helg siden 2. januar 2006.

Da tok de over sendetiden etter Are og Odin som hadde stor suksess med sitt program.

- Av alle uviktige radioprogrammer, så er dette det viktigste å få med seg, sier Lillelien som mener at dette utvilsomt er de beste arvtakerene P3 har til å ta over etter «Mina».

Men lytterne må smøre seg med litt tolmodighet for de første «Radioresepsjonen»-sendingene i Mina Hadjians gamle sendetid blir først mandag 5. november.

Frie tøyler

Ifølge kanalsjefen blir det mer eller mer eller mindre helt opp til gutta selv å legge opp programmet.

- Vi kommer til å kjøre mye av det samme som vi gjør i dag, men vi kommer selvfølgelig til å finne på litt flere spalter, forteller Steinar.

Men for lytterne som likte den kontroversielle stilen til Mina Hadjian vil nok overgangen til Radioresepsjonen bli stor.

- Vi kommer ikke til å trosse ledelsen men legge oss på en uskyldig linje som er litt mer mainstream, forteller Steinar.

De har flere planer til nye spalter i programmet, blant annet så ønsker de å lage egne distriktsendinger.

De nåværende Radioresepsjonssendingene blir erstattet med musikkradio foreløpig.

 
 
På forsiden nå