- Hyklersk å kritisere

Kristne helbredere er irritert over at Joralf Gjerstad ikke tar penger for å behandle syke. Ikke tror han på helvete heller.

Saken oppdateres.

Hva synes DU om kristenfolkets kritikk av Gjerstad?

Det kristne miljøet i Misjonen Jesus Leger og Misjonen Helse for Hele Mennesket forarger seg over at Joralf Gjerstad kritiserer mennesker som tar betalt for alternativ behandling.- Det blir litt hyklerisk å angripe de andre som tar penger for det de gjør, når vi vet at Snåsamannen har hatt full jobb og nå har pensjon i tillegg til at han får penger fra folk, sier Svein-Magne Pedersen til DagenMagazinet.no.Vil ha noe for arbeidetPedersen er irritert over at Joralf Gjerstad sammen med flere har vist til Matteus kapittel 10 og vers 8 dere det står: «For intet har dere fått det, og for intet skal dere gi det».

Pedersen sier at helbredelsen i seg selv er gratis, for den har Jesus betalt for. Men arbeidet som gjøres av misjonen vil de ha noe for.

- Dessuten er jeg predikant, det er ikke han, sier Pedersen med klar adresse til Gjerstad.Feil å ikke tro på helvete

Men Pedersen er ikke den eneste predikanten som nå rynker på brynene over Snåsakallens nei-takk-til-penger holdning. Også Tom Roger Edvardsen som driver Misjonen Helse for Hele Mennesket er forarget.Edvardsen har forstått at Gjerstad ikke kaller seg healer, og at han ikke ikke ber i Jesu navn.

- Det føles noe utrygt, nesten som å levere en dyr bil til et verksted du ikke aner noe om.

- Jeg vet at han i boken ( «Snåsamannen» av Ingar Sletten Kolloen, journ.komm.) har sagt at han ikke tror på helvete, sier Pedersen.

- Det fikk meg til å rygge, for er det da noe behov for frelse?

Må si at han er en troendePedersen sier til dagenmagazinet.no at han håper at Gjerstad er en troende og at han vil appellere til Gjerstad om å si at han tror på Jesus Kristus.

- På grunn av hans sonende død betalte han for all vår synd og våre sykdommer og det er på det grunnlaget jeg ber, sier Pedersen.

 
 
På forsiden nå