Kokebok basert på «True Blood»-universet

Kommer på norsk i september.

Ikke bare blod: Bill (Stephen Moyer) og Sookie (Anna Paquin) fra en scene i TV-serien «True Blood». Til høsten kommer kokeboka basert på retter fra serien. 

Saken oppdateres.

Kokeboka med maten som serveres i TV-serien «True Blood» utkommer i Norge i september. Det er forfatterne Gianna Sobol, Alan Ball og Karen Shalett som står bak bokverket som er oversatt til norsk av Bente-Lill Øygard og Ellen Christensen.

Les også: Skarsgårds bromance i nye «True Blood»

Berømt kjøkken

Boken utkommer i kjølvannet av kjempesuksessen «True Blood»: En vampyr-TV-serie som tar oss med til Louisianas sumpområder, eller «the bayou», hvor handlingen foregår i den oppdiktede byen Bon Temps.

Serien er blitt det amerikanske TV-selskapet HBOs mest populære produksjon siden «Sopranos». Og det berømte kjøkkenet i Louisiana spiller en stor rolle serien.

Les også: Setter tennene i publikum

Sookie introduserer

«I denne kokeboken finner du 82 oppskrifter på mat og drikke fra alle de fire sesongene av «True Blood» som er vist på NRK», meldes det fra Vega Forlag.

Blant annet er oppskriften på bestemors pai med pekannøtter, Eggs Benedict laget på cajunvis, og Sookies spesielle stekte kylling, inkludert.

Heltinnen Sookie Stackhouse har angivelig skrevet introduksjonen til denne boken med autentisk sørstatsmat.

På forsiden nå